Další ligový turnaj mladších žákyň přinesl střídavé úspěchy

Na Děkance si naše hráčky připsaly 2 výhry a 2 prohry

20. únor 2018
Další ligový turnaj mladších žákyň přinesl střídavé úspěchy

Vzhledem k neúčasti Olympu se 7. ligový turnaj odehrál systémem každý s každým, a tak si naše hráčky tentokrát zahrály 4 utkání. V brance stále chyběla zraněná Terka.

První utkání proti Novému Strašecí přineslo pro nás jednoznačný výsledek i přesto, že se holky po ránu teprve rozkoukávaly, často vázla kombinace a při bránění kupily řadu chyb.

Druhým soupeřem byl tým Bohemians, který na rozdíl od Nového Strašecí "chtěl hrát florbal", což nám vyhovovalo a zápas tak byl taky o poznání pohlednější. I toto utkání skončilo jednoznačným vítězstvím našeho týmu.

Ve třetím utkání proti Mladé Boleslavi jsme měli tento den poprvé proti sobě věkově starší tým, což bylo znát zejména při soubojích 1 na 1 a při střelbě, kdy jsme obdrželi několik gólů z poloviny hřiště. Na holkách byla po úvodních hladkých vítězstvích znát nervozita a bázlivost, ze druhé lajny se dokázala ojediněle prosadit pouze Páťa a soupeř tak v podstatě bojoval pouze s Andreou, díky níž jsme nedostávali tolik branek a také gólově dokázali držet krok až do konce. Při pokusu o power play však došlo k rozhodujícímu úderu Boleslavských.

Proti nejvyzrálejšímu protivníkovi - Tatranu Střešovice, jsme předvedli nejlepší výkon na celém turnaji. Kromě maximální bojovnosti bylo k vidění i velké množství krásných kombinací, zejména u trojice Andy - Vaness - Adri. Dobře zachytala Péťa. Bohužel byla výsledkem opět těsná prohra, ikdyž závěrečná hra bez brankáře byla tentokrát mnohem kvalitnější než v předchozím zápase a vyrovnání viselo na vlásku.

Výsledky: ACS - N. Strašecí 15:2, ACS-Bohemians 13:4, ACS-M.Boleslav 7:9, ACS-Tatran 7:8

Sestava: Péťa Krejcárková - Andy, Vaness, Adri Vebrová- Naty, Páťa Dolejšová, Lucka Dryáková