Juniorky stále čekají na body, tak snad už příště

Šestý turnaj juniorek na Barrandově

30. listopad -1
Juniorky stále čekají na body, tak snad už příště

Další turnaj čekal naše juniorky a na něm pouze jeden zápas. Soupeřem nám byl SK Florbal Benešov, tak jako na minulém turnaji (3:8).

Sestava se nám před blížícím se turnajem neustále zužovala, až zůstalo do hry osm holek. Soupeř na tom byl ještě o něco hůře, když na Barrandov přivezl pouze pět hráček do pole.

Oproti minulému zápasu jsme měli mnohem lepší úvod. Byli jsme aktivní a každou chvíli ohrožovali branku soupeřek, což se podařilo přetavit v úvodní gól Naty po přihrávce Elišky (1:0). Do konce první třetiny soupeřky vyrovnaly (1:1).

Ve druhé třetině jsme si vedení opět vzali na svou stranu, když naši přesilovku využila Kiki po nahrávce Zuzky (2:1). Tím ovšem naše aktivní hra skončila. Začali jsme být bez pohybu, bez důrazu a střely byly víceméně propagační, kdy by si gólmanka soupeřek musela na chvíli zdřímnout, aby z toho byl gól. A tak otěže zápasu převzaly soupeřky a náležitě toho využily. Několikrát se řítily tři na jednu, ostřelovaly naši bránu a nebýt pozorné Štěpánky, tak by bylo rozhodnuto už ve druhé třetině. Ta ale nakonec skončila remízou (2:2).

Přestože soupeř hrál v pěti a nemohl střídat, vletěl do poslední třetiny a během minuty a půl nám nasypal tři góly (2:5). Pak se nám ještě podařilo snížit, když gól dávala Naty po přihrávce od Nikol (3:5). V závěru zápasu jsme obdrželi ještě jeden gól 3:6.


K dobru se nám dá přičíst, že jsme ubránili dvě oslabení.

Svoji premiéru si v juniorkách odbyla dorostenka Martina a byla blízko vstřelení svého prvního gólu. Nevyšlo to, ale šanci bude mít zase příště, protože určitě nezklamala.  


Sestava: Rohlíčková - Vypior (0+1), Větrovská (0+1), Mervartová (0+1) - Jirková “C” (2+0), Minaříková, Voštiarová, Novotná (1+0), Kašpárková


https://online.ceskyflorbal.cz/20172018/online-204689.htm



Příště máme šanci vše napravit a zase si připsat nějaké body. Hrajeme 11.2. v Benešově.