Klubová oslava 25 let florbalové Sparty je za rohem!

Sparta v letošní sezoně oslaví 25 let svého působení mezi nejlepšími kluby české florbalové historie. Florbalový klub Sparty si pro své příznivce přichystal opravdu netradiční akci, 12. ledna 2018 proběhne v Kulturním domě Ládví historicky první Sparťanský ples k oslavě tohoto krásného výročí florbalové Sparty.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Klubová oslava 25 let florbalové Sparty je za rohem!

Účastníky oslavy na klubovém plese čeká bohatý program, který připomene začátky florbalu u nás, připomene historii florbalové Sparty a rozhodně nebude chybět ani založení klubu legend, do kterého bude uvedeno hned pět hráčů, kteří se významně zapsali do historie Sparty. Čeká vás setkání s hráči a trenéry ,,A" týmu mužů, kteří už Sparťanský ples netrpělivě vyhlíží, jak jste mohli vidět na video pozvánce ZDE.

Taneční zábavu zahájí taneční vystoupení hned několika účinkujících, můžete se těšit například na stepařské vystoupení v podání hráčky Sparty Terezy Minaříkové. V bohatém programu nebude chybět ani tradiční tombola o hodnotné ceny, kterou byste rozhodně neměli prošvihnout! Dále vás čeká taneční zábava za doprovodu kapely a od půlnoci to v Kulturním domě Ládví rozjede DJ MERY.

Celým večerem vás bude provázet moderátorka Kamila Ulčová.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou klubovou akci a přijďte s námi 12. ledna 2018 oslavit 25 let florbalové Sparty i vy, čeká vás parádní Sparťanský večer!

Poslední vstupenky můžete stále objednávat na marketing@sparta-florbal.cz

Dále čtěte