Vánoční miniturnaj elévek a mladších žákyň

nejmenší sparťanky si společně s rodiči užili poslední společný trénink v roce 2017

15. prosinec 2017
Vánoční miniturnaj elévek a mladších žákyň

Na závěr roku se v krčské hale PORG uskutečnil vánoční miniturnaj našich hráček, jejich rodičů a sourozenců. Účast byla vysoká, maminky napekly cukroví, naší brankářku Terku Gorgolovou doplnila do druhé branky Míša Hrubá a turnajové klání tak mohlo začít.

Turnaj byl rozdělený na dvě skupiny, dětskou a dospělou, v obou se utkalo po čtyřech týmech každý s každým. Vítězem dětské části se stal tým ve složení Natka Kovačová, Luky Mitera, Anička Miterová a Anetka Karbanová, vítězem dospělé části pak tým trenérů, kteří ovládli i soutěž o dospělého krále střelců, kde se v napínavém finále střetli Míša s Láďou. Mezi holkami (a kluky) se nájezdy nejvíce vydařily Péťe Krejcárkové, když největší favorité zakončovali pouze do tyče. 

Zápasy byly plné napínavých soubojů, pohledných akcí i bojovnosti včetně prestižních rodičovských střetnutí, fandění a hlavně zábavy. Moc děkujeme všem, kteří přišli a na turnajích se podíleli. Všem kteří se nezúčastní zítřejšího turnaje mladších žákyň přejeme krásné prožití vánočních svátků a už teď můžeme těšit na společné obdobné zakončení jarní sezóny.