Souboj o první místo s jednoznačným výsledkem...pro soupeřky

Třetí turnaj dorostenek na Jižním Městě

30. listopad -1
Souboj o první místo s jednoznačným výsledkem...pro soupeřky

Nezvykle jen k jednomu zápasu jsme cestovali na Jižní Město. Původně to mělo být do Plzně, což se naštěstí změnilo. Cestovat na jeden zápas takhle daleko a hrát tam s pražským týmem, to by bylo fakt na hlavu postavené.

A k ještě jedné pozitivní změně došlo a tou byla změna času, kdy místo v osm ráno jsme hráli odpoledne.

Nehrozilo, že bychom se probouzeli až v průběhu zápasu. Nicméně gólově jsme se neprobudili vůbec.


Souboj o první místo v tabulce s Královskými Vinohrady byl gólově vyrovnaný jen v první třetině. Herně jsme v ní měli o něco málo navrch, dvakrát jsme orazítkovali tyčku.

Po bezgólové první části přišla druhá třetina, ve které už góly padat začaly, ale bohužel jen do naší brány a to rovnou čtyři. Naše nedůrazná obranná práce, pozdní přistupování k hráčkám, pomalé vracení se útočníků zpět, laxní napadání, většinou naivní zakončení do blokujících soupeřek, nepřesnost střelby, to vše vyústilo v to, že jsme ve třetí třetině dostali ještě další dva góly a ani na jeden se nezmohli. I když občas k němu bylo blízko, ale...prohráli jsme dost ostudně 0:6.


Po úvodních dvou turnajích jsme se namlsali a Vinohrady nás vrátily na zem. Souboj o první místo skončil naším rozčarováním.


Sestava: Klepetková (3.tř. Semančíková) - Červenková, Křečková, Mervartová, Ronovská - Walderová, Jelínková “C”, Novotná - Vojtková, Grundová, Luklynska


https://online.ceskyflorbal.cz/20172018/online-196987.htm



Na příštím turnaji se můžeme pokusit, vrátit se zpátky na vedoucí pozici. Čeká nás turnaj 3.12. doma na Barrandově, který pořádáme.