Penalty shootout battle: Nový projekt pro mladší žáky!

Sparta společně s Chodovem zakládá nový projekt Penalty shootout battle pro mladší žáky, který spočívá v nájezdové bitvě, která proběhne v přestávkovém programu Tipsport Superligy. První kolo tohoto souboje budete moci sledovat při zápase mužského ,,A" týmu Sparta vs. Chodov, který je na programu 26. listopadu od 17:00 v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně. Oba kluby představují své zástupce z kategorie mladších žáků!

30. listopad -1
Penalty shootout battle: Nový projekt pro mladší žáky!

Do historicky první finálové bitvy Penalty shootout battle se na tréninku probojoval Vojta Třešňák, který v nájezdech zvítězil nad svými spoluhráči z Barrandova, Vojta bude v dresu Sparty bojovat o vítězství v prvním kole tohoto nového nájezdového souboje proti zástupci z Jižního Města Honzovi Kružíkovi, který si finále vystřílel mezi hráči Chodova! ,,Hodně se těším, bude to určitě super a doufám, že vyhrajeme," říká k projektu Penalty Shootout Battle Honza Třešňák.

Sparťanskou bránu bude střežit Tom Nacházel, který byl trenéry vybrán pro tento duel, chodovskou branku bude střežit Josef Šedivý! ,,Strašně se těším, věřím, že s Vojtou tuto první bitvu vyhrajeme a Sparta si v tomto projektu připíše první vítězství," dodává k nájezdové bitvě sparťanský gólman Tom Nacházel.

,,Jsme rádi, že si Sparta vybrala na tento battle právě nás, těšíme se a doufáme, že vyhrajeme, dorazte na Podviňák také vy, budeme se na vás těšit," dodává k projektu Tom Ondrušek z Florbal Chodov.

První kolo Penalty shootout battle proběhne už 26. listopadu v druhé přestávce při zápase mužské Superligy Sparta vs. Chodov, který startuje od 17:00. Dorazte podpořit náš ,,A" tým a naše mladé naděje v této bitvě! 

Dále čtěte