Body zůstanou doma, shoduje se tým Sparty před soubojem s Českou Lípou!

V úterý 14. listopadu se v rámci 12. kola Tisport Superligy na domácí půdě Sparty představí Česká Lípa, nováček letošního ročníku nejvyšší české ligy. Sparta si pro své fanoušky připravila spolupráci s hokejovou Spartou s názvem Sparta spojuje. Návštěvníky čeká skvělá atmosféra, autogramiáda s hokejistou Tomášem Pavelkou, florbalová bitva mladých hokejistů s florbalisty, lístky na hokej a v neposlední řadě skvělý zápas mezi Spartou a Českou Lípou!

30. listopad -1
Body zůstanou doma, shoduje se tým Sparty před soubojem s Českou Lípou!

Spartu čeká další domácí souboj, tentokrát s Českou Lípou. Sparťanům se v posledních zápasech dařilo, od zápasu v Pardubicích, kde tým Milana Garčara získal bod se Spartě daří vyhrávat za tři body. Doma si Sparta poradila s Tatranem, kdy si po skvělé druhé třetině zajistila náskok pěti bodů a dovedla tak zápas do vítězného konce 6:4. Výjezdní utkání v Karlových Varech bylo ze strany Sparty velmi opatrné, Sparta v roli favorita dlouho nedokázala Ústí výrazně odskočit. Sparťanské fanoušky mohly uklidnit střely Milana Garčara, Marka Košča a v závěru i Jardy Jaroše. Tyto proměněné střely zajistily konečnou výhru 5:2 a další tři body pro pražský celek.

Česká Lípa do Prahy rozhodně nepojede s úmysly zanechat zde jediný bod. Tým Štěpána Slaného v posledním duelu zvítězil nad letos trápícím se Brnem a určitě i v úterý se nováček Superligy nebude chtít o body dělit.

Fanoušky v úterý od 18:30 hodin na Podvinném Mlýně čeká zajímavý program. V rámci projektu Sparta Spojuje si členové florbalového klubu budou moci vyzvednout své objednané lístky na hokejové utkání. Fanoušci se také mohou těšit na autogramiádu s Tomášem Pavelkou, který dorazí jako zástupce ,,A" týmu hokejové Sparty povzbudit naše florbalisty a v neposlední řadě se můžeme těšit na přestávkový program, který nabídne florbalový zápas mezi mladšími žáky hokejistů a florbalistů! 

Sparťane, na tomto utkání nesmíš chybět! Doraz v úterý 14. listopadu od 18:30 hodin na Podvinný Mlýn podpořit Spartu v boji o další body a užít si skvělou florbalovou atmosféru!

Více o projektu Sparta spojuje se můžete dozvědět ZDE.

Dále čtěte