PREVIEW: Sparťané se chystají na druhé pohárové představení, utkájí se s mistrem!

Na Spartu čeká už druhý zápas osmifinálové skupiny Poháru České Pojišťovny. Jejím soupeřem bude FAT PIPE Florbal Chodov, úřadující mist Tipsport Superligy a jeden z největších favoritů na vítězství v poháru.

30. listopad -1
PREVIEW: Sparťané se chystají na druhé pohárové představení, utkájí se s mistrem!

Florbal Chodov se v poháru představil až v osmifinálové skupině. Svůj první zápas odehrál 19. října, kdy podlehl Fbš Bohemians 6:7 po prodloužení. První představení se tak hráčům celku z Jižního Města příliš nezdařilo, nepotvrdili roli favorita a nakonec překvapivě Bohemce podlehli. Trenér Chodova pan Podhráský okomentoval utkání takto: ,,Myslím, že to byl celkem kvalitní a tradičně emotivní zápas, který jsme měli výborně rozehraný. Bohužel jsme v půlce pojali podezření, že je hotovo a následně se nám do zápasu těžko vracelo." Chodov se tak jistě bude chtít zlepšit a šanci dostane už zítra proti Spartě. Nutno ale podotknou, že Chodov má obrovskou formu v lize, kde jako jediný tým zůstal neporažený.

Sparta osmifinále začala proti Black Angels. V tomto zápase se očekávalo vítězství Sparty a tak se nakonec i stalo. Sparťané rozstříleli svého soupeře 11:4 a slavili první výhru v pohárové skupině BB. Trenér Sparty pan Skalička se k utkání vyjádřil následovně: ,,Tvrdý zápas s houževnatým soupeřem, který jsme díky kvalitním přesilovkám a kvalitnímu zakončení od druhé třetiny kontrolovali." Sparta tak bude chtít na toto vítězství navázat, tím spíš, když i v lize se veze na bodové a úspěšné vlně.

Přijďte Spartu podpořit v jejím pohárovém tažení a povzbudit ji v honbě za postupem!

Utkání je na program ve čtvrtek 9. listopadu od 20:00 hodin ve SH Jižní Město.

Dále čtěte