Letíme si turnaj užít, říká Dan Wertheim k Umea Floorball Festivall 2017!

Ve dnech 6.-8. října se ve městě Umea, kde působí jeden z nejznámějších klubů světa IBK Dalen, roztočí turnaj Umea Floorball Festival 2017 na kterém nebude chybět ani Sparťanské zastoupení. Ve čtvrtek brzy ráno na tento velmi prestižní turnaj odletí leteckým speciálem výběr mladších a starších žáků, kteří budou bojovat o ty nejvyšší příčky!

30. listopad -1
Letíme si turnaj užít, říká Dan Wertheim k Umea Floorball Festivall 2017!

Ve čtyřech dnech Sparťany čeká opravdu nabitý program. ,,Hned po příletu a ubytování nás čekají přátelská utkání s dalšími českými týmy, které se na turnaj vypraví společně s námi, po těchto přátelských utkáních budeme mít možnost nakouknout na trénink klubu IBK Dalen, kde zároveň proběhne také autogramiáda a volná debata s hráči," říká Dan Wertheim.

Turnaj začíná v pátek, Sparťanské celky ve skupině čekají tři švédské týmy. ,,Na zápasy se seveřany se velmi těšíme, naši hráči budou mít možnost poznat trošku jiný florbal a poznají tak nádech zahraničního, velmi kvalitního turnaje. Ještě jako hráč si naše výpravy do Švédska velmi dobře pamatuji a atmosféra je zde vždy nezapomenutelná," komentuje účast Sparty na Umea Floorball Festivalu Dan Wertheim. 

Sparťany čeká nabitý doprovodný program. ,,Ve volných chvílích budeme mít možnost navštívit místní Jump Park, dále je na programu také SSL. Zápas mezi IBK Dalen a Storvretou jistě nabídne skvělou podívanou. Věřím, že si tuto výpravu všichni naplno užijeme," dodává Dan Wertheim.

Rozpis skupin:

ACEMA Sparta Praha b03: 

Lisa Šimon (G), Hrubý Šimon (G), Ilčišin Alex, Kuchynka Adam, Řehák Jakub, Dvořáček Lukáš, Vobořil Samuel, Václavík Michal, Drba Radek, Fišer Daniel, Krupička Vojtěch, Ženatý František, Kortánek Filip, Pfannenstiel Oliver, Hrubý Matouš

Trenéři: Thompson Oliver-James, Bína Petr

1) Pátek: 21:15 ACEMA Sparta Praha b03 vs. IBK Sundsvall Ungdom p03/04

2) Sobota: 8:00 ACEMA Sparta Praha b03 vs. Ankarsvik BK P04

3) Sobota: 12:30 ACEMA Sparta Praha b03 vs. Holmsund City IBC p03

ACEMA Sparta Praha b05:

Kolář Dan (G), Hoffman Jonáš, Sedláček Josef, Bláha Vojtěch, Bláha Matyáš, Fator Jan, Šváb Jakub, Kos Adam, Vobořil Jan, Havlina Robin, Eisenkolb Filip, Wertheim Michael, Sedláček Šimon, Kárník Jakub, Pleskač Marek

Trenéři: Eisenkolb Michal, Wertheim Daniel

1) Pátek: 19:45 ACEMA Sparta Praha b05 vs. Hissjo SK P05

2) Sobota: 8:00 ACEMA Sparta Praha b05 vs. Ankarsvik BK p05 svart

3) Sobota: 11:45 ACEMA Sparta Praha b05 vs. Umea City IBF vit

Věříme, že se Sparťanům bude na turnaji dařit jako v loňském roce, loni Sparťanské celky do Prahy přivezly celkem tři medaile, dorostenci dosáhli na samý vrchol turnaje a na krk si pověsili zlaté medaile, bronz do Prahy dovezli mladší a starší žáci. 

Veškeré další informace můžete sledovat na našich sociálních sítích nebo na webu turnaje ZDE.


Dále čtěte