PREVIEW: Ze severu na jih. Sparta jede do Brna!

Sparťanští hráči se v rámci pátého kola Tipsport Superligy vydají do Brna. Sparta jistě bude chtít navázat na vítězství v Liberci, získat tři body a posunout se tabulkou výš, Brno ovšem nebude vůbec lehkým soupeřem.

30. listopad -1
PREVIEW: Ze severu na jih. Sparta jede do Brna!

Brno má za sebou zatím tři zápasy a nevedlo si v nich vůbec špatně. Nejdříve se muselo vypořádat s úřadujícími mistry z Chodova, se kterými sice prohrálo, ale bylo to velmi těsné. Chodov si z Brna odvezl dva body za výhru v prodloužení 6:5. Ve druhém zápase přivítal brněnský celek Liberec. Ten bez větších problémů porazil 8:4 a získal tak tři body do tabulky. V prozatím posledním zápase, který Brno sehrálo, se jeho hráči utkali s FbŠ Bohemians a dostali opravdu studenou sprchu. Brno se sice snažilo držet krok, ale inkasovalo třináct branek a domů jelo s prohrou 13:7.

Sparťané oproti tomu mají na svém kontě už čtyři odehrané zápasy, ze kterých se jim podařilo vytěžit celkem pět bodů. Nejdříve prohráli s Chodovem 6:7, následně ale doma porazili Znojmo 9:5. Další utkání s Mladou Boleslaví těsně Sparta prohrála, schodně jako to s Chodovem 6:7. Ve svém čtvrtém utkání se Sparta střetla s Libercem, který nakonec udolala 6:5 po samostatných nájezdech. Sparťané se tak v tabulce s pěti body nachází na osmé příčce, mezitím co Brno ještě o dvě příčky níž.

Zápas se jistě bude hrát ve velkém tempu, bude nabitý emocemi, rivalitou a touhou zvítězit. Doufejme, že sparťané si na jihu Čech se svým soupeřem poradí a přivezou domů plné tři body za vítězství!

Zápas je na programu ve čtvrtek 28.9. od 18:00 hodin v hale MSH Vodova Brno.

Dále čtěte