Mr. Donut fandí Spartě!

Všechny fanoušky, kteří dorazí na další domácí utkání Sparty s pražskými Bohemians, čeká nevídaný program v podobě Mr. Donut GAME! Unikátní projekt mezi florbalovou Spartou a firmou Mr. Donut zaplní Arénu Sparty na Podvinném Mlýně těmi nejlepšími ručně dělanými donuty z České republiky. V čem přesně bude Mr. Donut GAME spočívat a co si Sparta pro florbalové fanoušky připravila?

30. listopad -1
Mr. Donut fandí Spartě!

Mr. Donut GAME proběhne v neděli 1. října v průběhu očekávaného pražského derby mezi Spartou a pražskými Bohemians. Premiérová spolupráce mezi florbalovou Spartou a firmou Mr. Donut nabídne celkem sto čtyřiceti fanouškům ochutnat zdarma několik příchutí donutů. ,,Návštěvníci tohoto utkáni budou moci ochutnat naše skvělé donuty, ručně vyrobené z kvalitních surovin," říká k projektu marketingový manažer firmy Mr. Donut pan Martin Jiras. Dále rozvíjí myšlenku této premiérové spolupráce. ,,Chceme se touto cestou přiblížit sportovním fanouškům, kteří o naší značce Mr. Donut doposud neslyšeli." 

Zajímavé na tomto projektu je i fakt, že Mr. Donut nemá své pobočky pouze v Praze, ale i v jiných městech, které se pyšní svou účastí v Tipsport Superlize. Jedná se například o Brno, Ostravu, Liberec nebo Mladou Boleslav. ,,Díky tomuto projektu se Spartou by se o naší značce mohli doslechnout také lidé z ostatních "florbalových" měst," říká na závěr Martin Jiras.

Všichni Sparťané, ale také příznivci Bohemky jsou zváni na toto donutové utkání dne 1. října od 17:00 v Areně Sparty na Podvinném Mlýně!

Program Mr.Donut GAME: ACEMA Sparta Praha vs. FBŠ Bohemians

1) Každý florbalový fanoušek bude po příchodu na halu losovat o donut od firmy Mr. Donut (v losu je celkem 140 donutů)!

2) V průběhu první zápasové přestávky proběhne fanouškovská soutěž o pack 4 donutů!

3) V průběhu druhé zápasové přestávky proběhne fanouškovská soutěž o další ceny Mr. Donut!

4) Fanouškovská soutěž, vyfoť se s donutem, nahraj fotku na instagram pod hashtagem: mrdonutfandisparte a soutěžící s nejvíce "likes" obdrženými do 4.10. do 20:00, obdrží na dalším domácím utkání Sparty 15.10. Mr. Donut pack 4 donutů!

Přijď si vychutnat skvělou florbalovou podívanou a skvělé donuty!

Více o firmě Mr. Donut najdete na webových stránkách, na sociálních sítích facebooku a instagramu.

Dále čtěte