Sezónu na Spartě zahájíme ve velkém, sparťane buď u toho!

První domácí zápas ,,A" týmu Sparty se nezadržitelně blíží! Poprvé v letošní sezoně Sparta na svém hřišti přivítá soupeře ze Znojma. Cíl ,,A" týmu je v tomto zápase jasný, získat tři body a přilákat co nejvíce fanoušků, kteří se postarají o nezapomenutelnou atmosféru, která k prvnímu zápasu sezony bezpochyby patří! Fanoušky čeká nabitý program, u kterého nesmíte chybět ani vy!

30. listopad -1
Sezónu na Spartě zahájíme ve velkém, sparťane buď u toho!

První domácí zápas Sparty nabídne podívanou proti nováčkovi ligy ze Znojma. Sparťané zápas vyhlížejí s jasným cílem, za podpory fanoušků chtějí získat první tři body v nové sezoně. Jelikož se jedná o letošní první domácí utkání, připravili jsme si pro Vás nabitý program a prvních 500 fanoušků si v úvodu sezony odnese malý dárek! Nebude chybět ani vyhlašování prestižního ocenění Sparťana sezony pro lídry a tahouny v uplynulé sezoně 2016/2017! 

Přehled programu prvního domácího zápasu Sparty 17.9. v Areně Sparty na Podvinném Mlýně:

1) Prodej karet fanouška:

Karty fanouška, které Vám zajistí vstup na všechna domácí utkání Sparty v základní i nadstavbové části si budete moci zakoupit hned u vstupu do Areny Sparty, rodinní příslušníci člena hrajícího ve Spartě si fanouškovskou kartičku mohou zakoupit za 100 Kč (po předložení kartičky člena, kterou hráč obdrží v týdnu 11.-15. září na tréninku od svého trenéra) , pro veřejnost bude tato karta fanouška připravena v hodnotě 400 Kč. Nesmíme zapomenout ani na prodej VIP karty, která bude také v prodeji za 5.000 Kč. 

Více informací o kartách fanouška ZDE.

2) Plakát ,,A" týmu Sparty s podpisy pro prvních 500 fanoušků ZDARMA:

Mužský ,,A" tým si v úvodu sezony pro své fanoušky připravil malý dárek. K zakoupení karty fanouška, prvních 500 fanoušků obdrží sparťanský plakát s fotkou a podpisy hráčů ,,A" týmu. Člen Sparty, který dostane kartičku od trenéra na svém tréninku, obdrží plakát také, pokud předloží kartu fanouška u vstupu. 

3) Vyhlášení prestižního ocenění Sparťana sezony:

O první a druhé přestávce zápasu proběhne na hrací ploše již tradiční vyhlášení prestižního ocenění Sparťana sezony 2016/2017. Oceněno bude přes dvacet hráčů Sparty napříč všemi kategoriemi. ,,Smyslem tohoto již tradičního projektu je vyzdvihnout ty, kteří jsou v naší sparťanské komunitě tahouny a lídry. Takto oceněný hráč by k tomu měl přistoupit tak, že to je poděkování, ale zároveň výzva do budoucna," říká k tomuto ocenění sportovní manažer Sparty Jaroslav Berka.

Více informací o letošním vyhlašování Sparťanovi sezóny ZDE.

4) Novinky ve sparťanském fanshopu:

Pro letošní sezonu jsme obohatili sparťanský fanshop, proto neváhejte a přijďte se na nové klubové produkty v průběhu zápasu podívat, případně si budete moci věci ihned zakoupit. Fanshop bude umístěn jako vždy v horním patře před VIP prostory. 

5) Lístky na Sparťanský ples k oslavě 25 let Sparty:

V letošním roce florbalová Sparta oslaví 25 let! Oslava propukne 12. ledna 2018 v rámci Sparťanského plesu, který se bude konat v Kulturním domě Ládví. Vstupenky na tuto ojedinělou akci si budete moci zakoupit také v našem fanshopu! ,,Ples jsme zvolili jako netradiční způsob, kde se můžeme všichni společně potkat v trochu jiných kulisách, než jsme zvyklí. Vnímám to trochu jako maturitní ples. Prošli jsme si dětstvím, pubertou a dospěli jsme na práh dospělosti. Bude to taková oslava toho, kam jsme za těch 25 let došli. A bude to zábavná oslava," říká k oslavě 25 let generální manažer Sparty Václav Culka ml.

Více informací o oslavě 25 let Sparty ZDE.

6) Společné přivítání Milana Garčara zpět na Spartě:

Už je to dvanáct let, co Milan Garčar odehrál poslední ligová utkání za Spartu. ,,Sparta je silnou organizací, sportovním pojmem. Bude zajímavé vrátit se do známého prostředí. Jsem maximalista, těším se, že pomůžu klubu na další sportovní úroveň," říká k návratu do Sparty Milan Garčar. Pojďme Garyho společně přivítat ve sparťanském prostředí!

Více informací o příchodu největší letní posily Milana Garčara ZDE.

První domácí utkání Sparty v sezoně 2017/2018 vypukne 17. září od 17:00 v Areně Sparty na Podvinném Mlýně. ,,Sparťane, buď u toho," říká Krejča s Prunerem ve video pozvánce na zápas proti Znojmu, kterou můžete vidět ZDE.

Dále čtěte