Přípravka vyráží do Krkonoš na své první soustředění!

Přípravkáři vyráží ke svému historicky prvnímu letnímu soustředění. Celkem 22 přípravkářů završí florbalová soustředění Sparty. Kde se budou nejmenší sparťané připravovat na svou další sezonu?

30. listopad -1
Přípravka vyráží do Krkonoš na své první soustředění!

V termínu 28. srpna - 1. září vyrážejí sparťanští přípravkáři na své první letní soustředění. Nejmenší sparťánci mají namířeno do Krkonoš, přesněji do areálu SKiMU v Malé Úpě. ,,Rozhodli jsme se uspořádat soustředění také pro nejmenší členy Sparty, protože vnímáme, že nejvíce se děti zlepší právě na takovýchto akcích. Když opomeneme to, že se děti zlepší po sportovní stránce, musíme také myslet na to, že se děti naučí samostatnosti, která je v dnešním sportu opravdu důležitá," říká k soustředění sportovní manažer Jaroslav Berka.

SKiMU Sportcentrum pro děti znamená skvělé zázemí. Součástí areálu je nespočet sportovišť, hlavní vyžití najdou sparťané ve sportovní hale a na venkovním přilehlém hřišti.
Děti čeká nabitý sportovní program, ale také celo-kempová hra, která bude děti rozvíjet po všech směrech, které jsou u kolektivního sportu neodmyslitelnou součástí. ,,Těšíme se moc a jsme rádi, že se nám soustředění pro nejmenší hráče podařilo uspořádat," dodává trenér přípravky Daniel Wertheim. 

Průběh soustředění můžete sledovat na našich sociálních sítích facebooku ZDE a instagramu ZDE.