G2 Cup: Sparta obsadila druhé místo ve skupině, ve čtvrtfinále ji čeká Chodov!

Junioři odehráli všechny tři zápasy ve skupině přípravného turnaje G2 Cup. Po prvním zápase proti Karlovým Varům vládla v týmu pohoda. Zbylá dvě utkání skupiny B mohla dopadnout mnohem lépe.

30. listopad -1
G2 Cup: Sparta obsadila druhé místo ve skupině, ve čtvrtfinále ji čeká Chodov!

Sparťanští junioři zahájili G2 Cup bitvou s Karlovými Vary. I přes to, že to byla právě domácí Sparta, která první inkasovala, zápas znal jasného favorita. Po chvíli nervozity se sparťanští mladíci dokázali osmělit a převzali slovo zápasu. Utkání nabídlo parádní kombinace, kterým často chybělo přesnější zakončení. Přes spoustu neproměněných šancí Sparta slavila vysokou výhru 12:2 a v týmu zavládla pohoda. 

V druhém utkání se Spartě postavily Pardubice. Sparta v prvním poločase inkasovala celkem dvakrát. Po přestávce chtěla Sparta ihned začít skóre dohánět, tuto snahu ale překazil pardubický Verner, když minutu po začátku druhé poloviny zvýšil na 3:0. Kapitán domácích Lang dokázal zareagovat na třetí obdrženou branku a nakopl tak svůj tým ke stíhací jízdě. V čase 38:59 vyrovnal sparťan Riley a zařídil tak svému týmu zachráněný bod.

Třetí zápas Spartu čekal pozdě večer. V osm hodin začalo utkání, které mělo ukázat na vítěze skupiny B. Sparťané měli většinu zápasu pod kontrolou. Vedení  4:2 ve třicáté minutě zápasu mnohým fanouškům v hale napovídalo vítězství Sparty. Konec utkání ale lépe vyšel Vítkovicím, které dotáhly rozdíl dvou branek a slavili tak výhru ve skupině.

Sparťany zítra čeká čtvrtfinálový souboj proti rivalovi z Jižního Města. Souboj mezi Spartou a Chodovem začíná zítra v 9:00 v Areně Sparty na Podvinném Mlýně.

O hodinu později zahájí svou cestu turnajem G2 Cup Girls naše dorostenky, které se v prvním zápase utkají s Bohemians v X3M Areně na Barrandově.

Kompletní výsledky prvního dne najdete ZDE.

Dále čtěte