Soustředění v Králově Dvoře letos odzvonilo, pokračujeme v Krkonoších!

Druhý turnus soustředění pro elévy a mladší žáky Sparty je u svého konce. V neděli 20. srpna proběhl závěrečný turnaj, vyhlášení a poté úspěšné ukončení letošního soustředění v Králově Dvoře, kam se rozhodně budeme těšit v příštím roce!

30. listopad -1
Soustředění v Králově Dvoře letos odzvonilo, pokračujeme v Krkonoších!

Jedni z nejmenších členů Sparty absolvovali herní soustředění v Králově Dvoře, které trvalo celých pět dní a spokojenost trenérů byla opět na místě. ,,Soustředění pro tyto věkové kategorie vždy přinese spoustu radosti a pozitivních momentů," shodují se po letošním ročníku trenéři. 

Stejně jako první turnus tak i druhý turnus proběhl bez sebemenších problémů. Děti letos, mimo nabitého tréninkového programu, nově čekala také celokempová hra, která soustředění dodala nový rozměr. ,,Takovýto způsob týmových her je pro kolektivní sport nedílnou součástí a myslím si, že jsme zrovna na této části letos opravdu poctivě zapracovali," dodává sportovní manažer Sparty, Jaroslav Berka. Za zmínku také stojí návštěva místního aquaparku, kde děti měly možnost odreagování a odpočinuly si tak od náročného sportovního programu v hale a přilehlých sportovišť. 

Pro spoustu dětí to bylo vůbec první florbalové soustředění, které absolvovaly, nutno ale dodat, že svou premiéru zvládaly na jedničku. ,,První dny mi trvalo, než jsem si zvykl a rozkoukal se, na konci soustředění ale mohu říci, že jsem opravdu spokojený," komentuje svou účast elév Matyáš Malkus. 

Věříme, že Matyáš nebyl jediným spokojeným účastníkem a i ostatních 97 dětí bude vyhlížet další ročník, stejně jako přípravkáři vyhlížejí své první letošní soustředění, které je čeká za několik dní v termínu od 28. srpna - 1. záři v Krkonoších.

Fotky a videa z letošního soustředění elévů a mladších žáků najdete na našich sociálních sítích. Facebook: ZDE, Instagram: ZDE.


Dále čtěte