Králův Dvůr i letos ovládnou nejmladší naděje Sparty!

Po soustředění starších žáků, dorostenců a juniorů navštíví Králův Dvůr jedny z nejmladších kategorií Sparty. V termínu 15.-20. srpna přes devadesát elévů a mladších žáků odcestuje do Králova Dvora zlepšit své florbalové dovednosti a završí tak své florbalové léto!

30. listopad -1
Králův Dvůr i letos ovládnou nejmladší naděje Sparty!

Všechny účastníky soustředění čeká nabitý program, který začíná už v úterý 15. srpna v odpoledních hodinách. Po příjezdu a ubytování v ZŠ, která je hned naproti florbalové hale čekají všechny kategorie hned dva tréninky. Sparťané budou mít k dispozici místní multifunkční halu, ale také přilehlá sportoviště v okolí sportovní haly. Jedná se například o fotbalové hřiště, které je tvořeno umělou trávou, nebo také "street" plochu, která poslouží pro široké spektrum dalších sportů.

Po náročných dvou dnech se mladí sparťané ve čtvrtek vydají do místního bazénu, kde budou moci před dalším tréninkovým programem trošku zregenerovat a dočerpat síly do dalších dnů.

,,Stejně jako v minulých letech tak i letos jsme se přesvědčili, že lokalita sportovní haly v Králově Dvoře je pro nás již dlouhodobě potvrzeným místem pro letní soustředění. Máme k dispozici sportovní halu s výborným povrchem a také velmi komfortní areál venkovních sportovišť. Jako obvykle bude velmi teplé počasí a tak nevynecháme návštěvu bazénu či další venkovní aktivity. Výborné také je, že se v případě potřeby kdykoliv můžeme obrátit na místní oddíl T.B.C Králův Dvůr, který nám na hale vždy vytvoří domácí podmínky," dodává k letošnímu soustředění sportovní manažer Sparty Jaroslav Berka.

Aktuální dění ze soustředění můžete sledovat na klubovém Facebooku ZDE a Instagramu ZDE.



Dále čtěte