Sparťané se na Czech Open představí mezi elitou, ale také v dresu juniorské reprezentace!

Tradiční letní turnaj Czech Open je opět tady! Mužský ,,A" tým bude letos nastupovat v elitní kategorii, v základní skupině narazí hned na dva české týmy.

30. listopad -1
Sparťané se na Czech Open představí mezi elitou, ale také v dresu juniorské reprezentace!

Sparťany čeká poslední velká prověrka před startem sezóny. Po turnaji Bohemia Trophy, který proběhl koncem června, má náš ,,A" tým poslední možnost vypilovat herní věci, které v posledních dvou týdnech tvrdě trénoval. ,,Před Czech Open jsme zvolili netradiční přípravu v podobě jednodenního soustředění v Králově Dvoře, zaměřili jsme se na systémové věci a herní detaily," zdůrazňuje týmovou akci nad rámec tréninků letní přípravy trenér Radek Skalička.

Sparta zahájí Czech Open ve čtvrtek v 13:00 proti finskému celku EraViikingit v domácím prostředí Arény Sparty na Podvinném Mlýně. Ve stejný den Spartu čeká soupeř z Brna, s Bulldogs Brno se Sparta utká od 18:00 hodin v hale na Vinohradech. Poslední zápas ve skupině proběhne opět na Vinohradech, tentokrát od 10:40 proti Mladé Boleslavi. ,,Soustavně jsme se připravovali v posledních dvou týdnech, ale nedá se říct, že bychom se připravovali nějakým speciálním způsobem na každého soupeře ve skupině. Budeme se snažit uhrát co nejlepší výsledky," dodává Marek Zouzal.

Nesmíme zapomenout ani na mužskou kategorii PRO, ve které budeme mít hned tři sparťany v dresu juniorské reprezentace. Výběr Jiřího Jakoubka a Jaroslava Berky odehraje první zápas na Děkance od 8:40 proti Pardubicím a poté hned od 14:20 na stejné hale proti výběru Nizozemska. Páteční zápas je na programu od 10:00 v Kunraticích proti švédskému celku IBK Hollviken.

Více informací o turnaji CZECH OPEN naleznete ZDE.

Dále čtěte