Sparta získala další posilu, juniorský reprezentant Dominik Bartoš míří do Sparty!

Po velkém příchodu Milana Garčara do Sparty míří další posila do obranných řad. Juniorský reprezentant Dominik Bartoš se rozhodl pro přestup z Pardubic do Sparty. ,,Líbí se mi týmový duch, který ve Spartě je, kluci mají obrovskou chuť makat a posouvat se dopředu, to byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodl přestoupit do Sparty," říká devatenáctiletý Bartoš.

30. listopad -1
Sparta získala další posilu, juniorský reprezentant Dominik Bartoš míří do Sparty!

Dominik Bartoš, který s florbalem začínal v Lubné a Litomyšli v loňské sezoně pravidelně nastupoval v mužském ,,A" týmu Pardubic, kde odehrál takřka celou sezonu. Bartoš měl také odcestovat na juniorské mistrovství světa do Vaxjo, bohužel se tak nakonec nestalo z důvodu zraněného kotníku. ,,Byla to opravdová smůla, kotník jsem si poranil na individuálním tréninku a zranění mi nedovolilo odcestovat s nároďákem na MS," doplňuje Bartoš. 

Jaké byly hlavní důvody pro přestup do Sparty? ,,Po přijetí na vysokou školu v Praze, jsem se rozhodoval mezi několika pražskými týmy, které mě kontaktovaly. Od vedení Sparty jsem cítil největší zájem, dále jsem ocenil přímé a jasné jednání bez jakýchkoli problémů, stanovili jsme si jasné podmínky a  domluva proběhla naprosto hladce," pochvaluje si Bartoš.

Dominik našel ve sparťanské kabině hned několik spoluhráčů z juniorské reprezentace. ,,Určitě je super, že pár kluků znám z repre, dost mi to pomohlo a myslím, že mě mezi sebe dobře přijali," dodává s úsměvem. Bartoš si dobře uvědomuje, s jakými cíli jeho nový tým vstupuje do sezony a chce být platnou součástí kádru. ,,Věřím, že se plně zařadím do týmu a budu mu platným, svými výkony chci přispět k úspěchu celého týmu." 

Dominik s ,,A" týmem absolvoval již několik tréninků v Praze a nyní také jednodenní soustředění v Králově Dvoře. ,,Zranění kotníku už je v pořádku a cítím se dobře. Pomalu se dostávám do plného tréninkového nasazení a do sezony budu stoprocentně připraven," dodává na závěr.

Trenér ,,A" týmu Ondřej Kašpárek je za posilu ve svém týmu velmi rád. ,,Dominik Bartoš je pracovitý pravoruký obránce, který nám přesně zapadá do koncepce týmu. Je to dobře fyzicky vybavený hráč s kvalitní střelou a výborným lidským přístupem."

Dominikovi přejeme, ať se mu u nás líbí a těšíme se až ho uvidíme v rudém dresu!