Světové hry: Ostrý začátek v podobě duelu s mistrem!

Velice důležitá akce pro českou florbalovou reprezentaci, ale také pro samotný florbal začíná již zítra, kdy se florbal představí na Světových hrách v Polsku. V úzké nominaci uvidíme také sparťana Milana Garčara!

30. listopad -1
Světové hry: Ostrý začátek v podobě duelu s mistrem!

Česká reprezentace odstartuje turnaj ve Vratislavi zápasem proti mistrovskému Finsku, který je na programu 27. července od 12:00 hodin. Tento zápas můžete sledovat v přímém přenosu na ČT Sport. Utkání s domácím Polskem čeká náš výběr hned další den a to v pátek od 17:30 hodin. Česká televize si pro diváky připraví záznam, který odvysílá stejný den od 22:15. Souboje play off jsou na programu v sobotu, v neděli uvidíme boje o medaile. 

Turnaj má také svá specifika. Oproti dvacítce hráčů pro mistrovství světa se soupiska na Světové hry zúžila na pouhých čtrnáct reprezentantů. Hrací čas se zkrátí na 3 x 15 minut. ,,Určitě to hru nějak poznamená. Hráči musí mít dobrou fyzickou formu, poněvadž hráč na hřišti stráví hodně času, musí na to být psychicky i fyzicky dobře připraven. Doufám, že zápasy budou v dobrém tempu, ale uvidíme," říká k nové výzvě trenér Petri Kettunen.

Vstupenky na florbalový turnaj Světových her jsou stále k dispozici, objednat je lze ZDE.

Dále čtěte