Sparta Kids a jejich letní soustředění!

V termínu 16.-21.7. se uskutečnilo v pořadí už třetí letní soustředění pro děti ze Sparta Kids. Soustředění v Rokytnici nad Jizerou absolvovalo celkem 34 dětí, které si užívaly všestrannou sportovní průpravu, kde samozřejmě nechyběl ani florbal. Letošní soustředění bylo zajímavé i tím, že se ho zúčastnil hráč ,,A" týmu Sparty Jan Marvánek.

30. listopad -1
Sparta Kids a jejich letní soustředění!

Soustředění v Rokytnici nad Jizerou letos čekalo celkem 34 dětí, které měly chuť vyrazit o prázdninách za florbalem. Děti čekaly nabité florbalové tréninky, ale také bohatý doprovodný program, který byl zaměřen na týmovou práci. Po florbalové stránce se dětem věnoval trenér Sparty Oliver Thompson a hráči ,,A" týmu Jan Marvánek a Matěj Kozdera, kteří dětem předali maximum svých florbalových zkušeností. Děti měly možnost rozvíjet i své atletické a gymnastické dovednosti formou her a nejrůznějších soutěží. "Soustředění s Kids splnilo má očekávání. Na dětech bylo vidět, že je náplň kempu bavila. V Rokytnici nad Jizerou je ideální prostředí pro pořádání takovýchto akcí. Jako trenéři jsme se snažili pro děti připravit pestrý program plný zážitků, a to se myslím, že povedlo," komentuje akci Jan Marvánek. 

Na závěr soustředění proběhlo vyhlášení celo-kempové soutěže a vyhlášení individuálních cen, na nejlepší z nejlepších čekaly hodnotné dárky v podobě sparťanského trička a dalších drobností. ,,Soustředění proběhlo opět ve skvělém sportovním duchu jako předešlé ročníky, je skvělé vidět, kolik dětí má chuť věnovat se sportu a rozvíjet své dovednosti za podpory svých kamarádů a trenérů. Zároveň jsem velmi rád, že se letos soustředění zúčastnili také hráči ,,A" týmu, kteří jsou pro děti vždy obrovskou motivací," dodává šéftrenér Sparta Kids Daniel Wertheim.

Věříme, že si i letos soustředění všichni naplno užili a budeme se těšit opět příští rok! 

Fotky ze soustředění najdete na našem facebooku: ACEMA Sparta Praha