PREVIEW: Bohemia Trophy znamená těžkou zahraniční konkurenci

V termínu od 28. června až do 2. července proběhne v Mladé Boleslavi a v Praze první ročník Bohemia Trophy, který nabídne opravdu zajímavá utkání, ve kterých se nám představí hned tři zahraniční týmy. Skupina A, ve které figuruje i Sparta, odehraje svá utkání v Aréně Sparty na Podvinném mlýně. Turnaj startuje 28.6. od 18:30 zápasem Sparty a Pardubic!

30. listopad -1
PREVIEW: Bohemia Trophy znamená těžkou zahraniční konkurenci

Sparta vstoupí do turnaje už ve středu 28.6. proti Pardubicím, které měly možnost rozehrát se na tradičním domácím turnaji Sokol Cup, na kterém obsadil tým Martina Zozuláka druhé místo. Prestižní turnaj Bohemia Trophy bude pro Spartu pokračovat už ve čtvrtek 29.6. soubojem s mladým švédským celkem AIK Innebandy, který má ve svém týmu padesátigólového střelce z poslední sezony Andrease Stefanssona. Play-off se odehraje v Mladé Boleslavi ve dnech od 1. a 2. července.

Sparťané se na turnaj nijak speciálně nepřipravují. ,,Speciální příprava na turnaj neprobíhá, zvykáme si pouze na drobné úpravy naší hry, které po nás budou chtít trenéři předvést v zápasech," dodává k tréninkům před turnajem Jan Marvánek. Dále neskrývá své nadšení z účasti na turnaji. ,,Na turnaj se těším ohromně. Bude to vrchol přípravy na sezónu a prověří nás špičkové světové kluby." Proti jakému zahraničnímu týmu by si Jan Marvánek rád zahrál? ,,Rád bych se utkal s Tigers Langnau, kde právě působí současná švédská hvězda Johan Samuelsson."

Přijďte Spartu podpořit oba zápasové dny, vstupenky můžete pořídit na místě v Aréně Sparty, ale také v předprodeji sítí TICKETPORTAL, odkaz ZDE.

ACEMA Sparta Praha vs. Sokol Pardubice : 28.6. od 18:30 Arena Sparta - Podvinný Mlýn

ACEMA Sparta Praha vs. AIK Innebandy : 29.6. od 18:30 Arena Sparta - Podvinný Mlýn

Sledujte web turnaje www.bohemiatrophy.cz

Dále čtěte