V nové sezóně bude Spartu podporovat společnost VITALAND

Sparťanské hráče bude od nové sezóny podporovat společnost VITALAND, která aktivně podporuje české sportovní kluby v cestě za nejlepšími výkony a výsledky. ,,Pro jejich dosažení je třeba nejen dostatek talentu, píle a motivace, ale také kvalitní trénink doplněný správnou výživou. Jsme rádi, že jsme se dohodli na vzájemné spolupráci s florbalovým klubem s dlouhou tradicí, který tímto způsobem má zájem zlepšovat a zkvalitňovat výkony a zdraví svých hráčů," dodává k nové spolupráci Aneta Zdeňková ze společnosti VITALAND.

30. listopad -1
V nové sezóně bude Spartu podporovat společnost VITALAND

Spolupráce mezi florbalovým klubem ACEMA Sparta Praha a společností VITALAND bude zaměřena na kvalitní podporu hráčů. ,,Zajistíme jim kompletní servis v podobě stálého přísunu té nejlepší sportovní výživy a doplňků stravy ze sortimentu VITALAND prodejen. Hráči tak před, během i po tréninku budou moci využívat naše produkty - proteinové nápoje, gainery, iontové nápoje, regenerační produkty, tyčinky nebo gely, které jim dodají nejen energii a podpoří jejich výkon, ale zejména doplní nezbytné živiny, které se ztrácejí pocením a náročnou fyzickou aktivitou," upřesňuje Aneta Zdeňková.

Florbal pro společnost VITALAND znamená sport s velkou budoucností. ,,Florbal se stává rok od roku populárnějším. Je fajn, že je to kolektivní sport a že se mu mohou věnovat jak děti, tak dospělí." zní ze společnosti VITALAND.

Ve VITALANDU věří, že kvalitní výživa je základem pro efektivní trénink, výkon na hřišti a také regeneraci, která je pro každého hráče důležitá. Dále doufá, že s jejich podporou dokráčí ACEMA Sparta Praha v novém florbalovém ročníku třeba až do superfinále. 

Podpora VITALANDU nebude spočívat pouze v poskytování kvalitních sportovních doplňků stravy. ,,Nenecháme si ujít ani domácí zápasy. Několik našich zaměstnanců patří mezi velké fanoušky florbalu a budou v hledišti určitě fandit," dodává Aneta Zdeňková.

Více o společnosti VITALAND najdete ZDE.