Elévky odehrály 11. turnaj

V hale Bohemians v Olešské předvedly naše holky bojovné výkony

11. duben 2017
Elévky odehrály 11. turnaj

11. ligový turnaj pořádali Bohemians v ZŠ Olešská.

Zahajovací zápas jsme odehráli proti domácímu týmu a první polovina utkání nám vůbec nevyšla. Naše holky byly ještě zřejmě rozespalé a nesoustředěné a zelenobílé soupeřky nám během krátké doby nasázely 4 góly zatímco pro nás byla branka jako zakletá. Do druhé půlky však Sparťanky nastoupily jako vyměněné, dobře obsazovaly, pěkné zákroky předváděla v brance Mia, hatrick po dvou přihrávkách Kamči a jedné individuální akci vstřelila Vanesska. Ta poté krásnou přihrávkou přes celé hřiště našla Natálku, která technickou střelou do horního rohu branky snížila na rozdíl dvou gólů a poslední slovo měla Páťa snížením na konečných 5:6 krátce před koncem. Ikdyž se nakonec vyrovnat nepovedlo, za druhou část utkání zaslouží celý tým velkou pochvalu.

Druhý zápas proti Startu Kunratice byl specifický tím, že byl v podstatě soubojem s jedinou hráčkou soupeřek, která se kromě výborné střelby a techniky prezentovala i některými nezvyklými projevy a tvrdou hrou, s čímž si naše holky zejména v první půlce utkání nedokázaly poradit. Nakonec nám vstřelila 8 z 9 obdržených branek.

Třetí utkání proti týmu Nového Strašecí byl již naší jednoznačnou záležitostí. Téměř všechny holky se zapsaly do střelecké listiny, velkou pochvalu v tomto zápase zaslouží Vanesska, která celý zápas neúnavně připravovala střelecké šance pro ostatní hráčky i netradiční střelkyně. V brance předvedla stejně jako na posledním turnaji soustředěný výkon Anička.

Statistika: Sparta - Bohemians 5:6 (0:4) (Vanesska 3+1, Natálka 1+0, Páťa 1+0, Kamča Č. 0+2), Sparta - Kunratice 6:9 (3:5) (Natálka 2+1,  Páťa 2+0, Vanesska 1+2, Mia 1+0) Sparta - Nové Strašecí 16:1 (6:1) (Vanesska 5+4, Natálka 3+2, Mia 2+3, Páťa 3+0, Kamča 0+2, Adrianka 1+0, Nelinka 1+0, Péťa 1+0)

Sestava: Mia Šestáková (1.z.B), Patra Krejcárková (2.z.B), Anna Miterová (3.z.B), Vanessa Strouhová, Natálie Kovačová, Patricie Dolejšová, Adriana Vebrová, Kamila Čehylová, Nela Strouhová

Poslední 12. turnaj odehrajeme v neděli 30.4.2017 na Barrandově.