PREVIEW: Boj pokračuje! Tentokrát na domácí půdě Kladna!

O víkendu sparťany čekají další dvě kola play-down. Tentokrát se Sparta bude muset vypravit na Kladno, kde v sobotu 25. a v neděli 26. března bude válčit o dvoubodové vedení v těžké sérii. Jedna věc je už nyní jistá a to, že se duel vrátí zpět do Prahy. Sparťané budou dělat vše pro to, aby v Praze mohli před domácími fanoušky sérii ukončit!

30. listopad -1
PREVIEW: Boj pokračuje! Tentokrát na domácí půdě Kladna!

Třetí kolo play-down vypukne v sobotu večer, přesněji od 19:30 v SH SAMK KLADNO. Kanonýři si z Arény Sparty odvezli jedno cenné vítězství a rozhodně se jim teď bude hrát o něco lépe před domácími fanoušky. Sparta se v druhém utkání play-down dokázala zlepšit a na hřišti ukazovala parádní akce. Bohužel, neproměňování vyložených šancí znamenalo jasné vedení Sparty až v půlce třetí třetiny. Kladno však se šesti hráči v poli dokázalo v závěru zápasu vstřelit tři branky a zápas nabral zajímavé drama. ,,Věděli jsme, že dnešní utkání bude těžší, dlouho nám trvalo než jsme se dostali do hry a jen výborný Pech nás držel dvě třetiny na dostřel. Zbytečně moc vyloučení nás stálo síly, které jsme potřebovali na konci, abychom utkání ještě více zdramatizovali," hodnotí druhé utkání na Spartě trenér Kladna Jan Zahálka.

Čtvrté kolo play-down je na programu hned v neděli ve stejný čas a na stejném místě jako v sobotu. ,,Čekají nás dvě obrovsky náročná utkání. Domácí zápasy nás poučili o tom, jakým stylem máme hrát, abychom byli úspěšní," dodává k víkendovým duelům sparťanský obránce Jan Marvánek! 

Všichni sparťané věří ve vítězství Sparty v obou utkáních, v Praze pak před domácími fanoušky mohou sparťané sérii kompletně ukončit!

Dále čtěte