Přípravka o sobě dala vědět v kategorii elévů!

Z důvodu jarních prázdnin se nepodařilo poskládat tři týmy elévů tak, aby všechny tři týmy mohly odehrát své ligové turnaje a proto Sparta přišla se záložním plánem a na turnaj elévů v Nehvizdech vypravila své přípravkáře, kteří překvapili svými výkony a strhli na sebe pozornost při nejednom utkání!

30. listopad -1
Přípravka o sobě dala vědět v kategorii elévů!

Na turnaj 8. koše elévů Sparta vyslala spojený tým přípravky  Podvinného mlýna a Barrandova. Všech 8 sparťanských bojovníků přistoupilo k turnaji s nadšením a odhodláním ukázat to nejlepší, co umí. První zápas Spartu čekalo malé derby se Slávií. Sparťani byli lehce zaskočeni rychlým tempem, na které v turnajích přípravky ještě nejsou zvyklí. Po chvíli se ale dokázali tempu přizpůsobit a dlouho se Slávií drželi krok. Konečný výsledek se zastavil za stavu 14:6 pro Slavii, ale zápas to rozhodně nebyl jednoznačný a kluci hned vyhlíželi další zápas proti Jesenici.

Jesenice byla pro Spartu o dost slabším soupeřem než Slavie a zlepšený výkon znamenal výhru 5:3 pro naše sparťanské naděje. V závěru turnaje jsme odehráli zápas proti Vinohradům. V tomto zápase bylo vidět, že si naši kluci během turnaje stále více věřili a to se ukázalo i na skóre. Sparta poslední zápas turnaje proti Vinohradům vyhrála v poměru 14:3 a zápas zdobily krásné akce i individuální činnosti našich kluků!

,,Turnaj byl pro naši přípravku skvělým přínosem a myslím si, že ho můžeme považovat za velmi úspěšný. Porazit zde týmy, které měly v sestavě o 2 roky starší kluky bylo naprosto skvělé a vyzdvihl bych i týmového ducha, který si naši kluci v průběhu turnaje dokázali vytvořit i přes fakt, že spolu takto hráli poprvé. Za mě naprostá spokojenost," dodává k turnaji trenér přípravky Barrandov Daniel Wertheim.

Sestava: Dan Čanecký, Michal Vrňák, Andrej Hradecký, Martin Břeský, Filip Volf, Tadeáš Boucník, Tobiáš Tůma, Matyáš Malkus!