PREVIEW! SPARTA SPOJUJE! Proti Kladnu s celou Spartou za zády!

Sparťanské borce o víkendu čeká boj o superligu. První a druhé kolo play-down Sparta odehraje na domácí půdě Arény Sparty, soupeřem budou Kanonýři z Kladna, kteří si v poslední duelu se Spartou odvezli bohatou nálož v podobě třinácti branek. První i druhé kolo play-down přinese pro sparťanské fanoušky bohatý program, proto by o víkendu žádný sparťan neměl zůstat doma a měl by přijít podpořit naše borce v boji o superligu! Podrobný program naleznete níže v článku, určitě se máte na co těšit!

30. listopad -1
PREVIEW! SPARTA SPOJUJE! Proti Kladnu s celou Spartou za zády!

V sobotu 18.3. Spartu čeká první kolo play-down proti Kladnu, během tohoto utkání proběhne vyhlášení fanouškovské soutěže, která běžela během celé základní části a nejvěrnější fanoušci, kteří naše borce hnali za vítězstvím, náležitě odměníme! Během první přestávky proběhne na hrací ploše předání replik dresů "A" týmu fanouškům, kteří nechyběli ani na jednom domácím utkání Sparty. Nezapomínáme však ani na ostatní fanoušky, kteří se vyznačili bohatou návštěvností našich domácích zápasů. Tito fanoušci si budou moci na základě předložení karty fanouška vyzvednout svou cenu o druhé přestávce zápasu v našem fanshopu! Celkem tak v sobotu rozdáme přes 100 cen! Druhá přestávka zápasu přinese přátelské utkání mezi naší mládeží a florbalovým klubem Benešov, který se rozhodl naše hráče přijet podpořit v boji o superligu!

Play-down bude pokračovat hned v neděli a žádný sparťan zde nesmí chybět! Program s názvem SPARTA SPOJUJE je zpět! Tentokrát vznikla spolupráce mezi naším florbalovým klubem a fotbalovým klubem AC Sparta Praha, tato spolupráce přinese do Arény Sparty nevšední program a parádní sparťanskou atmosféru, která zaujme nejednoho sparťana! Naše florbalisty dorazí podpořit nejmenší členové Sparta Kids Clubu z fotbalové Sparty! To ale není vše, na florbalový zápas dorazí zástupce z fotbalového "A" týmu Sparty - jméno si však zatím necháme pro sebe! S hráčem fotbalové Sparty se budete moci vyfotit a samozřejmě nebude chybět ani autogramiáda! Nejmenší fanoušky Sparty přivítá maskot, který se bude starat o rozproudění publika po celou dobu zápasu! Nebude chybět ani fotbalový a florbalový fanshop, ve kterém si budete moci zakoupit klubové předměty! Největší parádou však zůstává fakt, že pokud o druhé přestávce předložíte u vyznačeného stolku vedle fanshopu kartu fanouška, obdržíte lístek na fotbalový zápas Sparta vs. Zbrojovka Brno, který proběhne 9.4. na domácí půdě Sparty v Generali Aréně! 

Program sobota:

Začátek zápasu ACEMA Sparta Praha vs. Kanonýři Kladno v 18:00.

- O první přestávce zápasu proběhne vyhlášení celkové fanouškovské soutěže jednotlivých mládežnických kategorií, předání replik dresů "A" týmu nejvěrnějším fanouškům a zároveň se na hrací ploše odehraje přátelské utkání mezi Benešovem a Spartou (elévové).

- O druhé přestávce zápasu budou na základě předložení karty fanouška k vyzvednutí další ceny pro věrné fanoušky v našem fanshopu! (Seznam 105 ohodnocených fanoušků najdete ve speciálním newsletteru).

- O druhé přestávce opět proběhne přátelské utkání mezi Benešovem a Spartou (elévové).

Program neděle:

Začátek zápasu ACEMA Sparta Praha vs. Kanonýři Kladno v 17:45.

- Před začátkem utkání proběhne nástup dětí ze Sparta Kids Clubu s hráči "A" týmu!

- V půlce první třetiny bude zahájena autogramiáda se zástupcem "A" týmu fotbalové Sparty s drobným překvapením - autogramiáda proběhne naproti bufetu!

- O první přestávce proběhne poděkování klíčovým organizátorům domácích zápasů s drobným překvapením a přátelské utkání přípravky PM na hrací ploše.

- O druhé přestávce proběhne předávání fotbalových vstupenek na základě předložení karty fanouška - výdej ve fanshopu!

- V půlce třetí třetiny bude otevřen fotokoutek se zástupcem "A" týmu fotbalové Sparty - fotokoutek bude umístěn naproti fanshopu!

- Po celou dobu zápasu bude na místě sparťanský maskot - vyfoťte se s maskotem a na instagramu zveřejněte fotku s hashtagem #spartaspojuje, autora nejlepší fotky odměníme drobností z našeho fanshopu!

Věříme, že se Vám program obou utkání play-down líbí a potkáme se v Aréně Sparty v co nejhojnějším počtu a připravíme tak "A" týmu nezapomenutelnou atmosféru! 


Dále čtěte