Druhé místo mladších žákyň

Sparťanské mladší žákyně odehrály 9. ligový turnaj

7. březen 2017
Druhé místo mladších žákyň

9. ligový turnaj se odehrál v ZŠ U Obory v Uhříněvsi

V prvním zápase si holky poradily s týmem Mladé Boleslavi 2005. V zápase se po úvodním rozkoukání dařilo herně i střelecky a holky zvítězily přesvědčivým  rozdílem. Ve druhém utkání s týmem FBC Texas jsme celou první půli nemohly překonat výbornou brankářku soupeřek a utkání tak rozhodly až ve druhém poločase. 

Nejnáročnějším a divácky asi nejnapínavějším pak bylo finálové utkání s týmem Královských Vinohrad. Soupeřky se brzy dostaly do dvougólového vedení, poté se skóre se přelévalo s jedné strany na druhou a krátce před koncem získaly dvougólový náskok naše holky. V závěru však po několika chybách urvala vítěství děvčata z Vinohrad a mohla se tak radovat z vítězství v celém turnaji.

Jednalo se o povedený turnaj, ve kterém holky předvedly řadu pěkných akcí, hezkých gólů i individuálních výkonů. V brance předvedly dobrý výkon Natálka, Péťa i Anetka - ta odehrála svůj první turnaj. Příští turnaj se odehraje 19.3. v Dolním Bouzově. 

Statistika: Sparta - M. Boleslav 8:3 (4:2)  (Lída 4+0, Kamča S. 2+1, Andy 1+2, Vanesska 1+0, Violka 0+1, Péťa 0+1), Sparta - Texas 6:3 (0:1) (Andy 2+2, Natálka 1+0, Vanesska 1+1, Violka 1+1, Lída 1+0, Kamča S. 0+1), Sparta - Vinohrady 8:9 (4:4) (Andy 4+2, Kamča S. 2+2, Vanesska 1+0, Lída 1+0, Natálka 0+1)

Sestava: Andrea Břeská, Lidija Luklynska, Viola Kratochvílová, Vanessa Strouhová, Natálie Kovačová (1.z.B), Kamila Slováková, Kamila Čehylová, Petra Krejcárková (2.z.B), Aneta Brebtová (3.z.B)