PREVIEW! Sparta je odhodlána získat body v Boleslavi!

V neděli Spartu čeká poslední zápas základní části ligy! Po gólově vydařeném domácím zápase proti Kladnu, kde Sparta dokázala nastřílet 13 branek, vyrážejí odhodlaní sparťané do Mladé Boleslavi! ,,Všichni vědí, že šance pro účast v play-off tu při troše štěstí stále je, budeme hrát uvolněně a uděláme maximum," komentuje utkání obránce Jan Marvánek.

30. listopad -1
PREVIEW! Sparta je odhodlána získat body v Boleslavi!

Letošní střetnutí Sparty a Mladé Boleslavi proběhlo na Podvinném mlýně před televizními kamerami ČT SPORT. Skvělá atmosféra se však neodehrávala pouze před televizními obrazovkami, celkem 540 fanoušků dorazilo do samotné Arény Sparty a přihlíželo gólově bohatému utkání. První třetina nabídla tři branky, lepší pocit z prvních dvaceti minut měli hosté, ale sparťané se na svůj vstup do utkání mohli dívat pozitivně. Silnému soupeři Sparta občas pořádně zahrozila a v pár momentech se mohlo zdát, že Sparta prvních dvacet minut překlopí na svou stranu. V druhé třetině Boleslav odskočila do dvoubrankového náskoku a ve třetí třetině byla Sparta nucena otevřít hru a být v mnohých situacích odvážnější. Boleslav této chvíle dokázala parádně využít a nastřílet Spartě další čtyři branky. Konečný stav zápasu 4:9 z pohledu domácích sparťanů.

Kanadskému bodování v Mladé Boleslavi kraluje Jiří Curney, který letos v zápase proti Spartě nasbíral celkem čtyři body (2+2). Curney ale není jediným střelcem, na kterého si Sparta bude muset dát pozor, tradiční střelci Jan Natov s Radkem Krajcigrem budou chtít před domácím publikem určitě také skórovat. Další zajímavou posilou Boleslavského týmu je příchod Lukáše Bauera, který nyní dělá velmi kvalitní konkurenci na brankovišti zkušenému gólmanovi Davidu Rytychovi. 

Všichni sparťané si moc dobře uvědomují situaci, která nastala na konci základní části. V Boleslavi Sparta musí vyhrát a dále věřit v prospěšný výsledek ostatních duelů Pardubice vs. Bohemians a Kladno vs. Ostrava. Všichni si Spartu přejeme vidět v play-off, Sparta je tým, který loni dokázal potrápit favorizovaný Chodov a určitě by bylo příjemné vidět sparťany mezi top osmi týmy i letos!

Zápas v Mladé Boleslavi startuje už tuto neděli 5.3. od 17:00 v MSH Mladá Boleslav!




Dále čtěte