Starší žáci z Barrandova poprvé v sezóně v TOP 3!

Barrandovští starší žáci konečně prolomili prokletí letošní sezóny a poprvé se dostali do nejlepší trojice v elitním koši.

30. listopad -1
Starší žáci z Barrandova poprvé v sezóně v TOP 3!

První turnaj v druhé části sezóny v Čakovicích bychom mohli nazvat "Výkony na vlnách". 

Hned první utkání ve skupině proti domácím Black Angels se dalo rozdělit na dvě poloviny. Neurovnaný, nervózní první poločas a zlepšený výkon v poločase druhém. Suma sumárum, první poločas 2:2, stav na konci zápasu 5:3. Vše tak vypadalo ideálně, leč opak byl pravdou. V dalším zápase skupiny totiž Black Angels dokonale zaskočili Chodov (6:3) a notně tak zamotali průběh skupiny. Sobotní den jsme si prostě museli "užít" se vším všudy.:) V zápase s Chodovem jsme tedy hráli se všemi variantami - ve hře bylo 1., 2. i 3.místo ve skupině. Po velmi špatném, bojácném, nedůrazném výkonu plném chyb jsme byli ještě velmi rádi za porážku 1:3, která nám nakonec vynesla těsně 2. místo ve skupině a tudíž souboj o 3. celkové místo na turnaji. Byli jsme celkově jeden gól od finále, ale i jeden gól od souboje o udržení. Tak vyrovnaná nakonec naše skupina v sobotu byla. 

V zápase o 3.místo nás čekal velmi neoblíbený soupeř - Bohemka. S klokany jsme v letošní sezóně prohráli do této doby všechny zápasy. Tentokrát se ale od začátku hrálo podle sparťanských not a od začátku bylo jasně vidět, kdo chce dnes skončit třetí. Konečný výsledek tak byl přesným obrazem dění na hrací ploše. Po výhře 8:3 jsme se mohli radovat ze 3.místa na turnaji a prvního umístění v TOP 3 v probíhající sezóně.

Úspěšný víkend této kategorie pak podtrhl nedělními výkony a postupem o koš výše i druhý tým starších žáků z Barrandova.