Na prvním turnaji v novém roce zůstaly dorostenky bez bodu

Sedmý turnaj dorostenek v Radlicích.

30. listopad -1
Na prvním turnaji v novém roce zůstaly dorostenky bez bodu

Oproti minulému turnaji došlo k několika změnám. Do sestavy se nám po zranění vrátila Laura, ale ze sestavy vypadlo několik hráček a navíc chyběla i gólmanka Nela.


Hned na úvod je třeba říct, že obě holky, které se v bráně vystřídaly zaslouží velkou pochvalu, protože svou novou roli zvládly výborně a pomohly celému týmu.



Na úvod nás čekal soupeř z nejméně oblíbených a tím byla Kutná Hora. Její tvrdá hra nám nesedí a minulý zápas to bylo mnohdy až na hraně. Tentokrát to bylo příjemné překvapení, protože až na pár momentů se zápas nesl v klidném duchu. Do páté minuty byl zápas bez gólu, pak jsme inkasovali dvakrát během půl minuty. Snažili jsme se náskok soupeřek stáhnout, ale místo toho jsme do poločasu dostali ještě dva góly. Opět se nám povedlo odehrát lépe druhou polovinu zápasu, kdy už jsme dostali jen jeden gól. Anička v bráně se parádně rozchytala, bohužel se nám nepovedlo prostřelit gólmanku soupeřek, takže konečný výsledek byl pro nás až moc krutý - 0:5.

Ani ve čtvrtém vzájemném zápase se nám nepodařilo Kutnou Horu porazit.  


Sestava: G - Křečková - Voštiarová, Mervartová, Knappová, Lukovská - Novotná, Jelínková “C”, Ronovská, Brychová, Walderová, Brustmannová


Náš druhý zápas následoval hned po tom prvním, takže jsme si dali patnácti minutovou pauzu a šli jsme do zápasu s Kralupy.

V bráně i na tento zápas zůstala rozchytaná Anička a bylo to znát. Opět se jí zápas moc povedl. Tentokrát dostala pouhé dva góly. Nejprve jsme prohrávali po první polovině 0:1. Hned na začátku druhé části jsme se konečně dočkali gólu. Krásnou akci rozjela z obrany Laura, která přesně našla čepel Kiki a ta hned poslala míček na Báru, která zakončila. Tato druhá půle byla naše nejpovedenější z tohoto turnaje. Častokrát jsme soupeřky zavřeli na jejich polovině a točili je tam, že nevěděly kam dřív skočit. Jenže dostat míček do jejich brány bylo nad naše síly. Pomáhala i tyčka a gólmanka se musela pěkně zapotit. Jenže pak udeřilo na naší straně a byla z toho prohra - 1:2.

Ze vzájemných zápasů tedy stále nemáme výhru.


Sestava: G - Křečková - Voštiarová, Mervartová, Knappová, Lukovská - Novotná (0+1), Jelínková “C” (1+0), Ronovská, Brychová, Walderová, Brustmannová


Třetí zápas byl pro nás velkou neznámou. Poprvé v sezoně nás čekaly Panthers.

Před zápasem ruka osudu určila, že do brány se poprvé v životě na turnaji přesune Inka.

Zápas pro nás začal velmi dobře. Po pěti minutách se povedlo Kiki B. protlačit s míčkem zpoza brány až před gólmanku a připravila tak gólovou dorážku Zuzce. Zanedlouho se podařilo soupeřkám vyrovnat. Další gól jsme dostali v oslabení a do konce první poloviny jsme inkasovali ještě jednou. Inka v bráně skvělými zákroky držela naše šance. Bohužel i v tomto zápase jsme se střelecky trápili. Podařilo se nám ubránit další naše vyloučení.

Ve druhé půlce padl na obou stranách jeden gól. O ten náš se postarala pěknou střelou Anička, kdy si míček srazila do brány hráčka soupeřek, takže byl zapsán jako vlastní gól - 2:4.


Sestava: G - Ronovská - Voštiarová, Křečková, Knappová, Lukovská - Novotná, Jelínková “C”, Mervartová, Brychová, Walderová, Brustmannová


Na další turnaj se přesuneme do druhého koše. A navážeme s těmi, se kterými jsme končili - s Panthers. Pak nás čekají Elite a Kolín, se kterými bodovat umíme, takže se můžeme už teď těšit na 29.1. v Kralupech.